Connel ID - Designa din Golf

Connel ID är en del av Connel Brodyr - ett familjeföretag som specialiserat sig på brodyr sedan 1996. Och sedan dess har vi jobbat med golfare, och för golfare.

Genom åren har våra samarbeten växt. Vi tillhandahåller brodyrtjänster åt golfklubbar såsom Svartinge Golfklubb, Brohof, Ullna, Djursholms Golfklubb mfl. Och tack vare ett unikt samarbete med Puma Golf är vi nu återförsäljare av Puma och Cobra Golf, och alltid med möjligheten att addera just din personliga brodyr. Och vet du vad? Rickie Fowler får sina golfbagar broderade hos oss, vilket vi såklart är barnsligt stolta över :)

Under 2020 bestämde vi oss för att även nå ut till ännu fler golfare genom att sätta upp en tydlig vision och mål kring våra erbjudanden för just golfare. Och med det föddes våran e-handel, som idag är en plattform för att du ska kunna skräddarsy våra produkter med just ditt val av högkvalitativ brodyr.

Vi erbjuder bland annat våra populära golfhanddukar med namn som du kan skräddarsy med text, namn, initialer samt med flertalet motiv. Du hittar även golfbagar med namn från Cobra Golf och även mössor samt kepsar med namn.
Produktutbuden och våra samarbeten ökar hela tiden, vill du vara med i vår resa så vill vi gärna att du kontaktar oss.

Alla våra produkter kommer alltid att broderas och skickas från vår ateljé i Stockholm. Vi använder oss utav Postnord för trygg och snabb leverans. Handla säkert hos oss med Klarna eller Swish.

Varmt välkomna till Connel ID - Designa din Golf.